Foremki wykonane z celulozy pochodzącej z łupin kakaowych. Papier ma unikalną „naturalną” osadzoną estetykę, uzyskaną bez użycia chemikaliów, która przypomina kakao lub kawę.
Papier kakaowy może idealnie pasować do najwyższej jakości naturalnych opakowań do żywności dla cukierni, piekarni i kawiarni.
Eko opakowania jednorazowe
Formy z papieru kakaowego nadają się zarówno do kuchenek tradycyjnych, jak i mikrofalowych, wytrzymują temperaturę do 220 ° C. Są również zamrażalne i odporne na tłuszcz.
Aby dostarczać Ci treści coraz lepiej dostosowane do Twoich preferencji oraz aby doskonalić nasze usługi będziemy wdzięczni za zgodę na przetwarzanie Twoich danych osobowych.
Administratorem Twoich danych osobowych jest SKASSA Robert Skassa, mogą je również przetwarzać Partnerzy, z którymi współpracujemy. Zbierane przez nas dane wykorzysttywane są w szczególności w celach prezentacji treści i reklam o tematyce związanej z Twoimi zainteresowaniami lub upodobaniami jak również w celach statystycznych pozwalających na doskonalenie naszych usług oraz funkcjonalności serwisu internetowego.
Masz prawo do:
1. uzyskania informacji dotyczących Twoich danych;
2. żądania sprostowania Twoich danych;
3. żądania usunięcia lub ograniczenia przetwarzania Twoich danych;
4. przenoszenia Twoich danych (o ile będzie to technicznie możliwe);
5. złożenia skargi do właściwego organu nadzoru.
Naciśnięcie "Przejdź do serwisu", zamknięcie niniejszej wiadomości lub dalsze korzystanie z funkcjonalności serwisu, dla której niezbędne jest przetwarzanie Twoich danych osobowych będzie stanowiło potwierdzenie wyrażenia zgody na przetwarzanie Twoich danych osobowych. Zgoda w szczególności dotyczy danych zawartych w udostępnianych w celach marketingowych plikach cookies, celem profilowania oraz analizy przez edorota.pl i Partnerów. Wyrażenie zgody jest dobrowalne a zgoda może być przez Ciebie w każdej chwili wycofana.
Więcej szczegółowych informacji, w szczególności dotyczących Partnerów - znajduje się w dziale Polityka Prywatności.