Zgrzewaka gastronomiczna CAS CDS-04
Ręczne zgrzewaki tacek - traysealer
Ręczne zgrzewarki tacek mają szerokie zastosowanie w gastromoni i produkcji. Umożliwają pakowanie ryb, dań ciepłych, zup, woców morza, makaronów. Znajdują zastosowanie dopakowania w przemyśle - do pakowania warzyw i owoców.
Nadają się do zgrzewania produktów stałych, sypkich, półpłynnych a nawet płynnych.
Zgrzewarka sprzedawana jest bez ramki - ramkę, folię i pojemniki można także u nas nabyć.
Produkt na indywidualne zamówienie.
Dane techniczne:
Czas nagrzania: 8-10 minut
Czas zgrzewania (w sekundach) - 2
Maksymalna szerokość folii: 200 mm
Pakowanie tacek do rozmiaru: 260 x 180 x 100
Wymiary urządzenia: 545x296x250
Zapraszamy do kontaktu - zajmujemy się kompleksowym zaopatrzeniem gastronomii we wszytko co potrzebne do prowadzenia biznesu.